Nesto mi tu smrdi previse.
Ja imam
ovaj ups a kanta je: e6750@3480 Mhz, 2x1 GB DDR2, HIS 3870, 1 HD Maxtor 250 GB, 1 DVD-RW Samsung i 3 x 80 mm fan, a gledaj koliko momentalno
trosi.
CPU ful load potrosnja.
E sad pitanje, da li ti je pisalo overload kad ga tek upalis, ili kad upotrebljava bateriju.
Jer ako ide overload cim ga upalis onda je neispravan, to se i meni desilo jednom. I ne mora se puniti prije upotrebe, baterija dodje vec napunjena, a neces valjda prve minute ostati bez struje.
A za Genelec nemam rijeci, ja sam jednom bio kod njih i kad se nisam potukao sa onim sto prodaje. A i trgovina je jaka, kupujes a ne vidis ni sta kupujes, sve preko papira, nemaju ni jedan pisljivi izlog. Jos jedan primjer njihove postenosti: sastavljas komp., kazes sta da ti stave i kosta te npr. 1500 KM, kasnije im kazes da ti daju te komponente i da ces ti to sam sastaviti i pitas koliko ce sad kostati, jer tako mislis da ces ustedjeti nesto ali ne cijena je opet ista, ni marke manje. Ja kazem prodavcu pa vi onda ga dzabe sastavite, a on kaze da. Dobro reko onda cu vam donijeti komponente od drugog pa da vi meni to sastavite da ja onda ne gubim vrijeme.

Banda lopovska.