View Single Post
Staro 02.03.2008., 09:57   #2
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
Evo posto mi je moj Sony Wega Trinitron otisao izgleda u vjecna lovista iliti Valhallu, moram kupiti novi...posto vise nikad necu kupiti Sonyja, razmisljam o prelasku na Panasonic, tocnije model TX-29PM1...ima li tko sto za ili protiv? To je ovaj model:
http://www.corbis.hr/proizvodi/elekt...c-4-3-tx-29pm1

Pisali o tome puno puta, malo si trebao pretraziti, nije PCE bas tako nevican. Ako pogledas iza svog Sony-a, sanse su da ce biti Espanjolko. Inace od prije koju godinu, sluzbeno najveca zemlja sastavljac u svijetu. Uvoze vise tranzistora od zajedno US-a i Azije (nije pretjerivanje)

Trebas traziti uvijek Sony koji ima kraljicin grb, odnosno UK.
To su modeli koji idu za prave zemlje. Vlasnici i bolje informiraniji prodavaci, takve primjerke uvjek sebi ostavljaju. Ili, pogledaj u Plavom jos ponekog prezivjelog nomada dilera koji donosi ili moze nabaviti nove.

Panasonic pak trafologiju dobiva kao i vecinu sastavljanja nach Poland. Baciti oko na seriju koja ima jasno naznaceno Japan. Ako vec uzimas CRT, zasto se malo ne rastegnes za spomenutog Philipsa. Jedini model koji ne prodaje par godina stare lampe (u smislu novine poboljsanja) je Philips.

Malo vece gabarite ces ocigledno preziviti a sve sposobne I/O MM dodatke sa kojima se kite LCD braca - sigurno neces zamjeriti. Telefon u ruke, web pred oci i u potragu... Filjips

Barem 5 godina mira a ionako ne kupujes svaki dan novi.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 02.03.2008. u 16:03. Razlog: starost
Visage je offline   Reply With Quote