View Single Post
Staro 01.03.2008., 13:53   #184
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
evo dobro ste zaključili zašto me zadnjih dana nema na forumu baš...uglavnom do kraja idućeg tjenda je cijeli web gotov ide testiranje preko weekenda i onaj idući tjedan aktivacija šopa
u početku će odmah na šopu biti high class komponente (matične, grafulje, memorije, napajanja, kućišta), sve za vodena hlađenja (veliki pozdrav Njunji na sugestijama
sve za zračna hlađenja, posebna grupa ventovi (jer će biti Xilence, Noctua, Noiseblocker, Papst, Enermax, Scythe, SilenX, Sharkoon i Zalman-mislim da je izbor dobar
također u ponudi će biti gaming konfe (jače klase), konfe za profi obradu videa i branded konfe (par konfi i servera)...i nakraju ali ne i najmanje bitno biti će grupe gaming (miševi,sluške/zvučnici,podloge i kontroleri) i modding grupa (UV kablovinje,akril paneli,UV lampe,fan grillovi,filteri, gume...)...
Forum je pripremljen iako će na webu biti banner i link na moje drage prijatelje sa pc ekspert foruma-tu je sve i počelo
eto toliko. Ako me nema na forumu znate da bjesomučno dovršavam sve i ispijam enormne količine kave
Beshtya je offline