View Single Post
Staro 01.03.2008., 09:36   #8
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor jajec Pregled postova
Pozdrav svima Pc Ekspertima! Kupujem Intel Core2Duo E4500
Gigabyte P35 DS3L
Gigabyte HD3850 256/256 Zalman edition

Ostale komponente imam.Komp uglavnom služi za igranje,surfanje,gledanje videa i slušanje muzike...U bliskoj budučnosti mislim clockat proc,pa vas molim da mi kažete dal je to dobra kombinacija?
I koji hladnjak odma da kupim za taj proc s clockom do 3Mhz?

Dobrodošli svi komentari P.S. Ostale Komponente: 2x1 Gb Kingmax 800Mhz,Chieftec 450Watt,WD Caviar 320 Gb,LCD Philips 170C,Thermaltake Matrix,2x120mm fan. To sve čeka ovo troje koje mislim kupit.

Ma ovo ti je okej, o ploci bi se dalao razglabati, jer svatko od nas voli svoje cigane. Ja volim Abit, ovaj neki drugi voli Asus, neki treci šaban voli Dzidzibajt...biraj sam sto hoces, tesko je tu pogrijesiti sto se tice iP35X chipseta...ova graficka ti je i vise nego dobra za tvoj 17" LCD i ne slusaj ove pavijane sto ti preporucuju ove graficke za 1300+kn, samo ces uludo baciti pare. Sto se kulera tice, ja uvijek preporucujem Freezer 7 Pro, jer je najjednostavniji za "nabosti" i najmanje kosta za performanse koje nudi. Ali pripazi dobro jeli ti ploca kompatibilna s njim, meni na AbitIP35-E nije mogao fizicki ici jer je bio NB heatsink previsok.
Dizel je offline   Reply With Quote