View Single Post
Staro 01.03.2008., 02:41   #87
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo par info.a o igri pocinjes kao pravi ubojica u srednjem vijeku u jeruzalemu i spletom okolnosti nades se da moras krenuti sve ispocetka tj od nule sve vjestine i oruzje ti se oduzima i kreces iz pocetka.... I tako treba izvrsit svoje prvo ubojstvo ali da dodes do toga moras odredene informacije skupit o tome koga trebas koknut. Do informacija dolazis kradom ili ispitivanjem ili samo slusanjem razgovora bez toga nemos dalje... Borbe su predobre jer izgledaju jednostavno a znaju biti dosta teske ali kad se malo uhodas nije problem...
Onda moras spasavat razno razne civile od vojnika tj strazara i za uzvrat dobijes razne mogucnosti da ti oni pomognu pri bjegu od strazara itd... u biti fora.... Igra je ogroomna 4 grada koliko mi se do sada otkljucalo.... uzas Stvarno prva igra nakon bioshocka koja me zadrzala za kompom vise od 4h u komadu.... Prica je predobra i necu je prepricavat da ne bude spoilera eto... ljudi moji uzivajte svi koji su vidjeli bar neki treiler znaju kako igra izgleda tako da nije potrebno da ja jos slikam jednostavno to se treba dozivjet!!

BTW upozorenje igra je dosta bugovita i izbacuje u prosijeku svakih 1h igranja ali nije bed jer imas na svakom koraku checkpointe tako da nije strava... za sada je tako kako je.....
jurbAs je offline   Reply With Quote