Tema: Miš of CAD
View Single Post
Staro 29.02.2008., 22:43   #22
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Evo ovako;

1. Sto se tice Mx610, ja sam prezadovoljan, miš je odličan kao i svaki logitechov u malo većoj kategoriji.
Brzinu miša i ubrzanje si lako prilagodiš svojim potrebama, ja recimo imam to stavljeno na jako brzo, što onda ne moram puno pokreta rukom raditi, dovoljno je samo malo.
No recimo nekim ljudima je to prebrzo.
Precizan je i više nego dovoljno, nikakvih problema, nisam imao s njime, niti mu mogu naći manu.
Po meni se ne isplati kupovati ovog Mx1000, mislim da to u CAD nećeš niti osjetiti, ali ćeš osjetiti na novčaniku.

2. Što se tiče 3D Connexiona ja sam prezadovoljan s ovim svojim.
Razlike u svim vrstama 3D Connexiona nema, svi rade na jednak način, samo je razlika u broju gumba koje imaš na njemu.
Isto tako Space Pilot, koji je i najskuplji u njihovoj ponudi ima lcd ekran, na kojem ti piše trenutno dodiljena naredba za pojedinu tipku.
No svi oni rade na isti način i neke razlike u radu nema između pojedinih modela.
Jedina razlika između mojeg Space Travelera i Space Navigatora je u težini. Space Navigator je teži, a samim time i bolje se drži za podlogu prilikom korištenja. Space traveler (moj) je lakši, te mi se ponekad zna desiti da ga pomaknem s mjesta dok ga koristim.

Što se tiče tipka, meni tipka nikad dosta, imam poprilično velik broj shortcuta i mapkeya koje si podesim na njega, koje onda lakše kristim, pošto su mi direkt na ruci.
Jedino je malo problematično dohvatiti tipke koje su iza.
Jako je korisno tipke isprogramirati na recimo CTRL, SHIFT i sl. tak da uopće ne moraš koristiti tastaturu.

Imaš review ovdje, pa si pročitaj detaljnije;
http://www.proegurus.com/viewtopic.php?f=15&t=167

Kao što Zmalamuth reče, imaš ga za kupiti u EAG Centru, samo kaj ti je sad adresa Fallerovo šetalište 22, još nisu stranice promijenjene.
BTW ja tamo radim.
Što se tiče probe, mislim da možeš bez problema doči tamo i probati, za 14 dnevno testiranje, mislim da vrijedi samo za firme, nisam ziher jel i za pojedince.
Ugl, ak misliš doći probati javi.
Što se cijene tiče, cijena Space Travelera je 199 eura + 30 eura za shipping , a Space navigator je 99 eura + 30 eura shipping.
Onaj model od 59 eura je samo Personal Edition, no međutim njega ne prodajemo (zašto I don't know).