View Single Post
Staro 29.02.2008., 21:51   #1
bagio007
Registered User

Datum registracije: Jul 2007
Mozilla Firefox problem - save as .., save image, box...

hoj,

imam malih problema sa MFFom, ne znam sto je, ali kad recimo uploadam neki file na http://www.sendspace.com ( ili rapidshare, ili bilo koji drugi upload manager koji otvori choose box za odabir zeljenog materijala ), ili kad idem sacuvati nesto sa neke web stranice ( recimo slika > desni klik > save image as... ), MFF jednostavno ne reagira, bloka, nista ne mogu doli ga ugasiti sa end process u task manageru, ili ako dovoljno dugo cekam, desni klik > close u taskbaru isto pali, a nemam pojma do cega

bitno je naglasiti da mi se isto dogadja i na laptopu, i na stolnom racunalu, imam slicne programe upaljene, ali i kad sve pogasim, desava se isti problem, od pluginova imam samo hrvatsko - engleski rijecnik stranih rijeci, i to je to, nista extra nisam sa ni jednom radio, bookmarksovi su tu po obicaju, nemam pojma sto da pogledam

takodjer, nisam jos presnimavao mozillu, posto imam osjecaj da nije do nje, nego do nekog problema sa najovijom verzijom potonjeg programa, pa eto, mozda mi se posreci pa je neki haker imao isti problem kao i ja, pa to rijesim na bezbolniji nacin

veza mi ide preko micronetovog switcha udaljenog 20m, pa do susjedovog switcha udaljenog 50-60m, pa preko siemens c-10-i modema postavljenog u router modu po budhinim uputama, te modificiranim od strane mene za nasu ulicu

dakle vise racunala ide preko istog providera ( optima optinet flat paket...ako je to bitno )

takodjer, ni newsi mi ne rade ( news.optima.hr, news.optinet.hr, ni jedan nece... ), bljak, tko zna sto je

opera i IE uredno odradjuju svoj posao

na ostalih 6 racunal u mrezi, uredno sve radi, samo eto, na moja dva vraga nece...

Hvala unaprijed
bagio007 je offline   Reply With Quote