View Single Post
Staro 29.02.2008., 19:37   #9
Mihael.Mafy
Registered User

Mihael.Mafy's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor taip@n Pregled postova
matična je katastrofa.... uzmi bar ovu:

http://www.tweaktown.com/reviews/119...20p/index.html

nije puno skuplja, a ima noviju grafiku i dvi izlaz...

4gb rama ti za surfanje i filmove jednostavno ne treba... i uzmi najjeftinije rame 800..

i, čekaj, jel se ti šališ ili stvarno misliš taj proc i taj disk ostaviti na napajanju koje dobijaš uz mode com kućište? zasebno napajanje bi bilo puno pametnije rješenje, pa nisu skupa...

a ako baš ne želiš odvojeno napajanje, onda uzmi ovo, svakako:

http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=025829
Ovako oprostite decki krivo sam iznjeo situaciju, bilo je pisano jako jako rano ujutro. te sam pokusao edititrati post ali neda vrag mira.

Odnosno,

Doma imam vec jednu konfiguraciju moj komp.
Slazem burazu komp. i sada ja cu uzeti za svoj komp AMD 5000+ a njemu cu dati Sempron 2800+ sa ovom maticnom, te cu mu dati svoj Seagete 250GB, a uzet cu sebi 750GB, te cu mu dati 1GB rama, a sebi cu uzeti 3GB rama posto sada kada sam procitao da win xp samo podrzava 3,25 GB Rama baca me u bad.

Znaci na ovu maticnu bi islo CPU-Sempron 2800+, 1GB DDR2, 250GB HDD. Posto se sluzi samo multimedijom i ne igra igrice te koristi Fruity Loops & Cubase. Mislim da mu je ovo dovoljno, posto mu nije potrebna jaka graficka mislim da bi mu bilo to dovoljno.

ili ?

Opcenito sam ispucao jako puno konfiguracija u susjedstvu i nikada problema. Sada mi je cudno sto svi savjetujete neka bjesna napajanja a kada nije potrebno onda nije po mom misljenju jer nece ici 5 dodatnih PCI kartica i 3 opticka uredaja te je el. mreza u susjedstvu jako dobra novi kablovi nova centrala. Opcenito jako kvalitetna napajanja su potrebno radi velike oscilacije napona na mrezi i tako, te odrzavanja napona medu komponentama , svaki savjet cu rado prihvatiti , sa dobrim cinjenicama.

Unaprijed Hvala
Mihael.Mafy je offline   Reply With Quote