Citiraj:
Autor srale7
jel zna netko gdje se mogu vidjet izložena modela Samsunga 2232BW i 226BW.. Naime ne mogu se odlučit izmedju ova 2 modela. 2232 navodno ima bolju sliku, kut, boje, ali nema montazu na zid i sranje sto se ne da zakretat prema napred, nego je max pod 90. i tu su problemi..
226BW mi je ljepsi, ima mogućnost montaže na zid, ali navodno losiju sliku, losiji kut i sl..
|
Ja sam uzel 2232 BW prije mjesec i pol i to na način da sam kupio izloženi primjerak u Info-gami u Novom Zagrebu. Taj monitor su jamačno dečki iz prodaje uštelali do jaja pa onda stavili na policu. Slika je bila savršena a ja sam doma samo malo dodao/oduzeo kontrasta i brightnesa ( po osobnom ukusu ). To kaj je po kazivanju djelatnice ( ima se kaj za vidit!!) monitor radio na polici 5-6 dana prije no što sam ga kupio, zaista ne mijenja ništa bitno u njegovom životnom vijeku. Mrtih piksača nema i ja sam prezadovoljan. Bio je kod mene frend koji ima 226 i čudi se kak je kod mene tak dobra slika...