View Single Post
Staro 28.02.2008., 15:23   #3
Slim
Premium
Moj komp

Slim's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ok a sad ja iman jedno pitanje za tebe . Ti mislis da se punjenje tonera sastoji samo od otvori rupu napuni s prahom i zatvori rupu (neki i tako radu vidio na svoje oci) ? E pa nece ici prijetelju bar ne dugorocno. Zasto ? Zato sto se bubanj "onaj cilindar zelene boje na cartridgeu" mora mijenjati svaki ciklus tj. kada se ispise kvota stranica npr. 2500 njegov vijek se smanjuje i ispis je losiji. Mozda izdrzi 2 ciklusa znaci to tvoje iduce punjenje ce mozda i radit za iducih 2000 stranica ali ne i trece punjenje. E sad ti bi treba otvorit cijeli taj cartridge promjenit : bubanj, viper blade , doktor blade , PCR i ocistit spremnik otpadnog tonera pod obavezno jer ako ovaj spremnik ne ocitis bice tonera po cijelom printeru i stolu.

Preporuka : ne radit nista sta nisi siguran kako se uopce radi, u ovom slucaju ne punit nego odnit na obnavljanje kod nekoga sto zna sta radi ako ne zelis s**nje po svom stolu i printeru. E i jos jedna mala stavka ako se ne varam taj cartridge ima i chip na sebi (nisam siguran) ? Normalno i njega moras prominit jer cartridge nece radit a cijena ti je 8 eura :O). Well ako se odlucis punit sam slobodno postaj svoje misljenje i baci koji ss .
Slim je offline   Reply With Quote