27.02.2008., 17:23
|
|
Peachwize=mudra breskva
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Autor estugarda
Najozbiljnije se bavim CADom. To mi je posao. Uvijek sam imao hrpu tih prokletih vulgaris miseva, pa sam nekako podsvijesno odbijao odbacivanje toga i prelazak na druge stvari. Vjerojatno i od straha zbog vremena prilagodbe.
Sada kad su posljedice postale vidljive, tj. kad vec boli, moram nesto poduzeti.
Jednom sam probao raditi s onom kuglom (zaboravio sam kako se zove). Zgodna je za okretati 3D, ali crtat s tim cijeli dan; ne znam bas.
Te sve stvarcice su, koliko ja znam, stvorene za crtanje u prostoru (3D viewportu), a ja, iako mi je finalni produkt cesto 3D, zapravo crtam u tlocrt/nacrt/bokocrt 2D viewportovima gdje je mis precizniji i brzi. Uglavnom ako i imas takve stvarcice, ionako ti treba i mis kraj toga.
Tablet imam i na njemu radim, ali isto nije bas za sve optimalan. U vecini stvari sam ipak brzi s misem.
Mar, hvala na linku, ali ipak bih molio preporuke miseva!
|
Baš mi drago,da je netko postavio temu,ja sam se premišljao ali ipak odustao.
Kolega također radim u cadu po 12 h na dan,samo 2d i jako dobro znam kakve probleme imaš,ja sam isto u potrazi za nekom mišonjom.Probao sam par logitecha,2-3 geniusa,problem još uvijek imam.Razmišljam o mx-revolutionu,probao sam lijepo mi sjeda u ruku,ali puno košta .Nebi žalio lovu ako će grčevi u ruci nestat,ali ajde ga ti sad znaj.Nadam se da ćemo uspjet nać nekakvo rješenje. 
|
|
|