Tema: Htpc
View Single Post
Staro 27.02.2008., 12:43   #2
taip@n
Master of the VCR
Moj komp

taip@n's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
sa ovako malo podataka koje si dao a s toliko ograničenja je vrlo teško išta pametno reći...

osnovno je kućište koje ti se mora sviđati a izbor je vrlo mali.. više nemaju onih frontierovih opera koje je meni bilo super, samo kad mu izmijenjaš ventilatore koji dolaze s njim...

dakle, ako ti treba baš htpc kućište, onda imaš lian li koja moraš naručiti i koštaju preko milju kuna, ili lcpower koja su tak-tak a dolaze već i s napajanjem.... za koje ne znam ništa reći osim da po napisanim karakteristikama izgleda prihvatljivo...

e, pa sad, odluči... ili izaberi neko treće...

procesor sugeriram (opet ovisi hoćeš li i raditi na tom stroju ili će ti služiti samo kao htpc) ili athlona BE il LE, ovisi koja ti snaga treba... oni se malo zagrijavaju i mogu proći sa stock hladnjacima...

zaseban hladnjak ovisi o kućištu, hoće li stati, svi pasivni su veliki... a od low profile imaš tamo sychte, mislim suriken, pa pogledaj...

na što ćeš spajati htpc, na tv, lcdtv, plazmu...? trebaš li zasebnu grafulju ili ti je dosta integrirana?

disk samsung t166 serije, hladno i tiho... a koji kapacitet, to samo ti znaš... i tako.... pogledaj malo stvari po linksu pa daj malo više podataka....