26.02.2008., 22:09
|
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Autor Wolverine
What about I give U a Finger
Čuj ja sam probao svoje na DQ6 i nisu radili... jbg desi se.
|
finger received and admitted in cold storage  .
Jbga desi se je nazalost istina, al eto meni nije i nisam vidio na svoje oci. Nekako slabo sumnjam da je sva krivnja na gigabyteu. Ploce koji su vani hvaljenje ovdje dobivaju uzasne kritike od nekih. A evo ja zadovoljan
Citiraj:
Autor Daddy
Yebote Fleks, ako si ti vidio, bit ce onda da je stvarno tako.5-6 GB-ica, nije to malo, 'nas.
|
finger defrosted and shipped
yebga, nisam vidio i mislim da sirite paniku bezveze.
Citiraj:
Autor windfucker
E,sad,ili drugi nemaju oči,ili su toliko glupi da neznaju ubosti par modula u matičnu...jer,očito da problem po tebi,kao takav,ne postoji,pa niti ev. treća solucija.
Mislim da je stvarno već postalo krajnje bespredmetno razglabati ima li/nema problema na relaciji Crucial-Gigabyte,mislim,nemožeš više od 3 posta otvoriti,a da ne iskoči netko sa tezom "za" ili "protiv" te kombinacije.
Pre-vi-še ljudi ima problema sa tim,i nitko tu ne krivi isključivo CB,koja je,očito,vrhunska mema-sa jednom "mrljom".Zbog koje ljudi dobronamjerno upozoravaju nove usere da postoji mogućnost inkompatibilnosti,ili nečega sličnoga,nije važno.Da ih ne uparuju ako baš ne moraju.I to je to.EOD
|
sve to stoji. Al mi je malo ''blesavo'' da zbog jednog keksa meme od njih miljardu netko ide izbjegavat savrseno dobre, best buy, jeftine ploče sa PRVOKLASNIM layotum (sto je meni jedna od najvaznijih stavki).
|
|
|