View Single Post
Staro 25.02.2008., 22:42   #6
gladijator
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2006
ploču smatram jako važnom komponentom.ona mora izdržati još bar 1-2 generacije procesora (to je logično da ću promijeniti s vremenom pa treba voditi račuma do koje brzine sabirnice ide) .ova koju sam naveo ide do 1600,e sad,eto neki kude chipset x38,nemam iskustva pa neznam.
sad je mali problem i zbog toga što se mijenja standard memorije.DDR2 nije nikad bio povoljniji,a DDR3 je još daleko od velikih pomaka u performansama, a istovremeno pristupačne cijene.to će se sigurno promijeniti za godinu dana,ali čekaj ovo,čekaj ono-i nikad nebi kupio ništa. zato mi je stvarno sad problem oko tog.jer uzeti ploču sa DDR2 pordškom ,znači da jednostavno nema nadogradnje za godinu - dvije kad DDR3 dođe cijenovno na 500-600kn za 2GB.kad sam kupio prvi pc prije 8 godina,to je bila tad,vrhunska msi-k7T turbo ploča.radi bez problema i dan danas.ali vrijeme čini svoje...
OC ne mislim uopće.tako da mi to nije važno.bitna mi je brzina renderiranja videa i stabilnost ( i da crysis ide bar na 25fps ).ati imam od početka i jako sam zadovoljan njegovim prikazom na ekranu.slika na monitoru je stvarno super.a osim videa,dosta se bavim i fotografijom tako da je vjernost boja i oštrina primarna. tu dakle, ne dvojim izmađu 8800 i 3870.
gladijator je offline   Reply With Quote