Citiraj:
Autor micek_kc
kupovao sam originale special edition filmova armaggeddon i LOTR:EX edition pa ako tu mozete naći pedofilije onda stvarno
nisam odgovorio zato sto sam vec dogovarao sa covjekom oko banke i toga svega da sam totalno zaboravio odgovoriti.evo,ispricavam se sto se tice toga...
btw dosli su sretno i mogu reci da ima oko sat vremena dodatnih scena na LOTRu i da se malo tema bolje razraditi...a o dts-u da ne pricam.
jedino sto mi je nasa posta sjebala kutiju od armaggeddona(u transportu su vjerovatno negdje lupili malo pa je pukla.ali kutija se moze bilo gdje kupiti za 2-3kn tako da nije bitno.ionako je tu da stiti dvd i njegov sadrzaj 
btw jos jednom hvala louis cyphere-u i ako ces dolazit kada u moj kraj svrati slobodno na vino ili pivo(sto preferiras  ) ako te nijedno ne privlaci, moj stari radi dobru rakiju 
|
Mogel bi LouisCyphere svratit' na ulje...  
Nisam mogel izdržat a da se ne našalim i još jednom veliko priznanje Louisu na izradi uljno hlađenog kompa...i na spremnosti da pomogne kolegi s Foruma.