Citiraj:
Autor horza
instaliraš IIS i na njega webdav
|
Jesam, shareao sam folder i ne mogu ući u njega. Probao i kao virtualni, isto ne ide. U čemu griješim?
Citiraj:
Autor horza
tipa da stalno znaš na kojoj si IP adresi? instaliraš dyndns client
|
Da, želim umjesto vanjskog IP-a upisati nešto drugo što će me dovesti do servera. DynDNS je integriran u Windowse ili odvojen program?
Citiraj:
Autor horza
to je malo zeznuto. windows backup u neki direktorij na laptopu i scheduled task koji bi preko network share-a kopirao to na server?
|
Ovako, na oba kompa imam različite podatke i sad bih htio da se u istom obliku kopiraju u neki folder na serveru, točno onako kako su u originalu. Znači, imam recimo D particiju pod imenom Documents i sad želim da se to sve kopira na server u folder Documents. Isto vrijedi i za drugi komp. To sad radim ručno preko TC-a.
Citiraj:
Autor horza
da. mislim da ti je NOD-ov security suite ili kak se to sad uopće zove dosta dobro rješenje, ali se fakat potrudi oko konfiguracije firewalla...
|
Hm, kod instalacije običnog NOD32 2.7 mi je dao upozorenje da bi moglo biti problema ako dotični AV instaliram na Windows Server. Mislim da je AMON naveo kao kritičnu komponentu, ne sjećam se sad. Možda da probam instalirati serversku verziju AV-a?