View Single Post
Staro 24.02.2008., 15:21   #3
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
A kad se to pojača 8800GT? Ja svoju fakat nisam uspio nikad natjerati da se sama pojača, a kolko vidim i ostatak ekipe koja ju ima ima isti problem, jedino ako ju dižeš ručno sa rivom ili nečim, a onda te pitam - čemu je dižeš?

Da znam da se grije jako, ja sam na svoju nakačio ovo kaj dolje piše ali i jeftinije se može proći sa accelerom s1 ili eventualno hr-03 uzeti za istu lovu koji bi mogao i pasibno hladit ako ti je dobro izluftan case...

Makar ja sam zadovoljan sa Zalmanom, ok hladi...

Što se ventova tiče - ako pitaš za neke koji svjetle to ti neznam, možda coolermasteri ovi koji se inače preporučuju su svi obični (non LED) a to su ti Chieftec (YL), Xilence, Noctua ja imam Coolermastere i Sharkoon S, oni su dosta tihi na 5V ali nije baš da pušu pretjerano, ali ja sam zadovoljan jer ih ima dovoljno a ionako su na reguliranim portovima na ploči spojeni pa kad zatreba idu na 12V...

pa normalno da ju dizem rucno u riva tuneru kad drukcije neide a dizem ju jer se ugrije previse i onda se sve smrzne il se restarta, kad dignem na 60% onda je temp do 65 i to mi je OK.

a jel pusu posteno na 12V ? na 5V nije tolko bitan propuh nego samo tisina, a na 12V bi trebalo sto vise propuha.

neznam kaj bi sa karticom, 300kn je dosta za hladnjak, pa sam mislio prvo stavit da se kuciste lufta dobro da vidim kak ce bit temperature na njoj onda...ak ce i dalje bit previse onda cu morat stavit na nju zalmana tog...
e da, citao sam stranici od vf1000 u linksovom ducanu, misljenja korisnika i jedan je decko napisao da je potrebno imat neki dodatak a da ga trenutno nema u prodaji.... kaj je on mislio s tim?
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote