View Single Post
Staro 24.02.2008., 11:03   #8
L1ch
Registered User

Datum registracije: Oct 2006
da znam da nema zareza. ne ck nisam igrao ogame
kartica mi je kod cure u spaniji spojila se jadna 2 ili 3 puta da mi posalje mail lol
cifra je provijerena jer sam ih zvao bas dan prije nego sam to dobio zasto se nemoze cura spojiti pa mi ovi bubnuli neku cifru od 30k kuna bez pdv-a
ono sok lol
da bude stvar bolja samo da znate koliko su bezobrazni pise na papiru da ce me iskljuciti tek nakon 8 dana ako ne platim iskljucili su me odmah drugi dan tj. 20.2.2008.
a ako procitate ovu tocku 4,4 koju su napisali onda su se jos vise posrali jer mi je najveci racun bio 600 kuna i to zato jer sam bio u romingu u amsterdamu pa me zanima koliko je to natprosjecna potrosnja i kad su me to misli sprijeciti da potrosim toliko.
zakon o telekomunikacijama kaze da mi ovakav racun nisu ni trebali poslati nego prosjek zadnja 3 mjeseca koliko sam potrosio, a za ovo da se onda raspravimo. frend iz vipa mi kaze da mi ne pise da sam potrosio 1.5 gb nego 1.5 tb lol. a da stvar bude bolja kazu plati pa cemo ti poslati ispis spajanja i promet podataka.
uopce se ne zabrinjavam cak i da je potrosen toliki promet sa moje strane jer je onda njihov program zakazo jer imam limit na njemu naravno a dubrad me nije niti obavijestila o tolikom prometu podataka.
cut cete nastavak, pito sam ih zasto mi nisu poslali i okvir za sliku da to mogu staviti na zid hahaha