View Single Post
Staro 24.02.2008., 04:20   #1
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
preporuke za smanjivanje temperature u kucistu

evo nedavno mi je straznji 12cm vent prozujao i onda sam ga ugasio...
cini mi se da su sad i prednji poceli malo i sad je ocito da to moram promijenit...
sad, kad sam ugasio zadnji temp je skocila, ne previse al je, pa bi sad trebo smislit nesto da opet smanjim temp i utisam malo komp.

Na procu je Zalman 7000 alcu Led on radi dobro, i ne cuje se
na maticnoj je pasivno (p35-ds3) pa je i to tiho
muci me graficka, 8800gt, sa stock hladenjem, fakat zuji kad se pojaca malo...a i ujedno se grije full...pa sam razmisljo na nju stavit nesto...pa evo dajte neke preporuke...gledao sam vf1000 al kosta dosta, pa se necu zaletavat nigdje, recite jel ima jos koja dobra solucija, da malo stisa karticu, al jos bitnije da ju posteno ohladi.
e sad kuciste. imam napred 2x12 cm. i taj 12cm iza i osmice u napajanju i sastrane , svi svijetle, tak da bi mi trebala preporuka za neke 12cm i 8cm Led ventove, da su na 5V sto tisi i najvaznije da na 12V imaju dobar protok zraka, da pusu posteno.
imam potenciometar, pa onda mijenjam sve hladnjake sa 12V kad igram igrice na 5V kad gledam filmove il kad spavam a nesto se downloada, tak da mogu lako promijenit kad mi je vaznija tisina, pa zato nije toliko bitno da je vent na 12V full tih, al bi bilo super da je na 5V sto tisi

gledao sam po netu revoltecove led 12cm...nisu skupi, al neznam jel vrijedi to sta...nemam bas iskustva previse sa svim tim markama ventova,pa je svaki savjet dobro doso.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote