Citiraj:
Autor Dr.Gonzo
Pa nitko niti ne tvrdi da trebaju biti na razini Hi-Fi sustava od par tisuca kuna, al neka osnovna razina mora postojat. Ja tvrdim da su Z-3 u svemu losiji od mojih 8 godina starih Samsung (de facto no-name) kompjuterskih zvucnika koji su onda kostali nekih 400 kn, a sad si vi rastumacite sto to znaci... Ovi Geniusovi 5.1 su za 3 koplja iznad tih Logitechovih tak da nemoj prelazit s konja na magarca.
|
znam da nitko ne tvrdi da mora biti na razini hi-fi-ja ali ona usporedba da sviraju "loše" se može napisati ako se usporedi s nekim HI-FI sustavom inače ta tvrdnja ne stoji....
budući da mi frend ima Genius 5.1 zvučnike mogu samo za njih reći da su jako glasni i to je to...usporedba s Z4 je bez premetna nema šanse da su genius za tri koplja iznad.....inače imam doma i HI_FI sustav od cca 10000 kuna u kojem sam preko 15 godpa znam što pričam ..te znam kako "treba" slušati
sad...budući da bi ti tulumario itd...možda onda z4 ili ne znam z3 i nije za tebe jer nisu preglasni zvučnici pogotovo kad je u sobi 10-20 ljudi...