Teško da će bit nešto od reviewa, nemam zadnjih dana vremena ni kavu popit, a još veću ludnicu imam za vikend. Još i sljedeći tjedan fax počinje
Nego kad smo kod kartice, odmah ogromni problemi, odvojio jučer sat vremena, upiknem karticu u komp, pokrenem, komp ju prepozna, snimim drivere i Winfast PVR2. pokrenem i ništa se ne dešava (spojio sve i daljinski i Fm antenu i Tv antenu-kućnu). Sa kućnom antenom DVB-T signal nisam ni isprobavao za početak nego odmah okrenuo na analog. izvrtim skeniranje ne nađe ni jedan program, okrenem ja na radio kad on uopće ne trza, niti šumova nema, samo tišina. Reko možda je do njihovog softa, snimim ja Powercinema, prođem kroz setup di mi ljepo prepozna karticu i podesim sve stvari, pokrenem opet ništa, tv 0 bodova, radio koju kod frekvenciju stavim šumi non stop. Mislim si, kartica je mrtva, no piše ljepo the device is working properly a i svi media programi ju uredno prepoznaju, skinem posljednje drivere s neta, opet ista stvar. Ond sam odusto jer nisam se imo vremena zaje...at više.
Sad sam stigo doma i prestrgan sam da pokušam nešt napravit pa ću pričekat do sutra, sutra imam namjeru odnjet komp u dnevnu sobu i spojit na vanjsku i TV i FM antenu da probam DVB-T. Pa ću još probat ubacit karticu u sestrin komp na kojem je Vista. I ako to ne proradi onda više neću znat kaj da radim.
Za sad najviše sumnjam u Windowse (XP 32 bit, SP2, svi updeatovi do ove god) jer pri instalaciji drivera mi izbaci ono da kartica možda neće radit, i ja stisnem Continue anyway, te je onda na kraju prepozna i sve al očito ne štima neš jer nikakvog signala ne daje
Zato molim sve članove koji su imali bilo kakvih problema sa bilo kojim leadtek karticama neka napišu kak su to riješili....