Citiraj:
Autor mann
Ja osobno nisam odgovorio na ovaj poziv za uslugu. Vec sam krenuo pisati da cu ja to napraviti bez bada i onda skuzio da ja nemam poima sta je na tim CD -im. Ja placam to a na njima moze biti bilo sta i odustao. Tako da nije da branim munjaru ali sorry nije bas ugodno igrati se ovakvim stvarima.
Nekoliko puta sam uplatio unknown likovima za RS account. I to isto mislim da mi je io zadnjih put prije nekih par dana. Malo covijek pocne razmisljati i ksuzi da se sa RS moze skinuti sve. Od pedofilije pa nadalje. Samo mi fali da netko bane na vrata i kaze da sam pedofil i da mi oduzimaju svu inf opremu. Noooo more for me.
|
kupovao sam originale special edition filmova armaggeddon i LOTR:EX edition pa ako tu mozete naći pedofilije onda stvarno
Citiraj:
Autor Munjara
hehe pedofil
Puno je slucajeva kad hoces nekome pomoći a na kraju ti naje***
Ja sam se čovjeku javio na sms i poslao jasno svoju ponudu. (ako mu je hitno tu sam, ako ima nekog drugoga nikom nista)
Odgovorio mi je: "Pa može tako." i zanimao ga je nick sa foruma.
I više mi se nije javio. (što je, dodao bih, nekulturno)
Ali ok, bio je kulturan pa me nije izravno prozvao, ali insinuirao je.
|
nisam odgovorio zato sto sam vec dogovarao sa covjekom oko banke i toga svega da sam totalno zaboravio odgovoriti.evo,ispricavam se sto se tice toga...
btw dosli su sretno i mogu reci da ima oko sat vremena dodatnih scena na LOTRu i da se malo tema bolje razraditi...a o dts-u da ne pricam.
jedino sto mi je nasa posta sjebala kutiju od armaggeddona(u transportu su vjerovatno negdje lupili malo pa je pukla.ali kutija se moze bilo gdje kupiti za 2-3kn tako da nije bitno.ionako je tu da stiti dvd i njegov sadrzaj

btw jos jednom hvala louis cyphere-u i ako ces dolazit kada u moj kraj svrati slobodno na vino ili pivo(sto preferiras

) ako te nijedno ne privlaci, moj stari radi dobru rakiju