View Single Post
Staro 21.02.2008., 19:05   #12
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor mann Pregled postova
Ja osobno nisam odgovorio na ovaj poziv za uslugu. Vec sam krenuo pisati da cu ja to napraviti bez bada i onda skuzio da ja nemam poima sta je na tim CD -im. Ja placam to a na njima moze biti bilo sta i odustao. Tako da nije da branim munjaru ali sorry nije bas ugodno igrati se ovakvim stvarima.

Nekoliko puta sam uplatio unknown likovima za RS account. I to isto mislim da mi je io zadnjih put prije nekih par dana. Malo covijek pocne razmisljati i ksuzi da se sa RS moze skinuti sve. Od pedofilije pa nadalje. Samo mi fali da netko bane na vrata i kaze da sam pedofil i da mi oduzimaju svu inf opremu. Noooo more for me.
kupovao sam originale special edition filmova armaggeddon i LOTR:EX edition pa ako tu mozete naći pedofilije onda stvarno

Citiraj:
Autor Munjara Pregled postova
hehe pedofil

Puno je slucajeva kad hoces nekome pomoći a na kraju ti naje***

Ja sam se čovjeku javio na sms i poslao jasno svoju ponudu. (ako mu je hitno tu sam, ako ima nekog drugoga nikom nista)
Odgovorio mi je: "Pa može tako." i zanimao ga je nick sa foruma.

I više mi se nije javio. (što je, dodao bih, nekulturno)
Ali ok, bio je kulturan pa me nije izravno prozvao, ali insinuirao je.
nisam odgovorio zato sto sam vec dogovarao sa covjekom oko banke i toga svega da sam totalno zaboravio odgovoriti.evo,ispricavam se sto se tice toga...

btw dosli su sretno i mogu reci da ima oko sat vremena dodatnih scena na LOTRu i da se malo tema bolje razraditi...a o dts-u da ne pricam.
jedino sto mi je nasa posta sjebala kutiju od armaggeddona(u transportu su vjerovatno negdje lupili malo pa je pukla.ali kutija se moze bilo gdje kupiti za 2-3kn tako da nije bitno.ionako je tu da stiti dvd i njegov sadrzaj
btw jos jednom hvala louis cyphere-u i ako ces dolazit kada u moj kraj svrati slobodno na vino ili pivo(sto preferiras ) ako te nijedno ne privlaci, moj stari radi dobru rakiju

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote