Tema: BR up ....
View Single Post
Staro 21.02.2008., 17:29   #28
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
pa ovak imam cca 30gb mp3-a to sprzim na tri br-a i ostavim na hardu i onda ak ih popusim neka.

sto se tice njave i ostaloga... skinem cca 16gb po danu tako da 50gb mi je 3 dana

ako kapacitet nije bitan zasto onda nebi svi ostali na dvdima itd... pa valjda se i ide na noviji medij radi kapaciteta, kvaliteta ce sigurno biti na razini ili tehnologija nece proci. pa nije to lokalna pekara pa da svaki kruh drugacije ispadne, valjda se znaju standardi...
a i bogme ja jos nisam vidio nikoga tko imalo cesce radi backup da je izgubio nesto... u zivotu sam izgubio jednom jedan dvd mp3-a i to radi svoje gluposti.

Joj, kak se svi vole hvalit sa pustim gigama mjuze i 'njave na hardu a nitko se nije udostojio reći koliko trenutno košta BR prža a o cijeni medija nećemo ni pričat...

Ja se potpuno slažem sa mišljenjem CEO sos Seagate:

""People are saying Blu-ray won the war but who cares? The war is over physical distribution versus electrical distribution, and Blu-ray and HD lost that," he said during a breakfast meeting at the Consumer Electronics Show here this week. "In this, flash memory and hard drives are on the same side. The war is over and the physical guys lost."

Medij (x2) je trenutno u 'Rvata 150-200 krznaša, sve se bojim kak bu netko snimao puste gige na to...na x2...ziher

Dakle-kakvih 1300 za pržu i 150-200 za jedan medij od 25 gigi.

I sad bude neko ('Rvat, lijen pržit na sadašnjih 18-20x DVD) iskeširao soma i nešto za pržu i minimalno 3000 krznaša za 500 gigi medija koje bude morao pržit na 2x ...ma daj...

A za te novce se kupi 3 TB hardovinja...

Je, ziher

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote