Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
SLUŽBENA PRAVILA PONAŠANJA - izradio Frane Borozan
PC Ekspert forum pravila
PC Ekspert forum je otvoren za različite teme. Nastojimo ne ponasati se kao diktatori, ali nekim temam moramo stati na kraj. Postujte ova pravila i necete imati problema s hlađenjem (privremeni ban) ili zaleđivanjem. Nakon ovih pravila, "nisam znao" odgovor neće biti dovoljan, uslijedit će privremeni ili permanentni ban.
Pravila koja su tu da se postuju:
Nema spammanja (besmislen tekst koji vecinom nikoga ne zanima ili nesto reklamira)
Ne hranite trollove (ljudi koji namjerno provociraju ostale ljude)
Ne floodajte (hrpa besmislenog teksta mjerljiva u stotinama kilobajta)
Nema flejmanja (uvredljiv tekst nekom korisniku)
Nema reklamiranja profitabilnih firmi
Ne postajte ili ne trazite druge da postaju materijal koji je pod copyrightom
Nema WAREZa (filmovi, igre, programi, pjesme, serijski brojevi, crackovi) ni u kom obliku, ukoliko se oglusite na ovo biti cete permamentno (u) banani
Nastojte imati sigove ne duze od 5 linija jer veliki sigovi uvelike smanjuju koncentraciju citanja postova (nitko ne zeli procitati vas komentar "slazem se" i onda iza njega 15 linija koje opisuju vase racunalo)
Ne stavljate velike slike u sigove
Ne stavljate uvredljive poruke ili slike u sigove
Ne stavljate uvredljive slike u avatare
Ne koristite pedeset smajlova , znamo sto mislite samo s jednim
Nema politike
Nemojte otvarati teme tipa jeli bolji AMD ili Intel, to je vec mnogo puta prozvakano
Nemojte davati imena temama ("Ne radi", "Imam problema" ili slicno, nastojte ukratko opisati temu u imenu, npr. "Ne radi mi Barton s KT133 plocom")
Nastojte otvoriti novu temu pod odgovarajucim (kako se ono zove audio, video, VIA, Intel...??)
Nemjte pisati postove s ukljucenim Caps Lookom, to se smatra krajnje nepristojno i predstavlja deranje na nekoga
Nemojte postati slike, linkove ili misli koje imaju veze s mucenjem zivotinja
Postavljate smislena pitanja s sto vise detalja (ako postavite glupo pitanje dobit cete glup odgovor)
Nemojte traziti odgovore na vec postavljena pitanja, prije posta pretrazite forum, jedna ili dvije kljucne rijeci cine cuda
Nastojte ne mijanjati temu topica
Ne koristite previse boja u postu ili signatureu, koristite jednu ili maximalno dvije boje
Ne koristite razlicite (posebno velike) fontove
Nastojte koristit private message ako imate korisnika privatno preupitati nesto ili ako mislite da tema ne zanima druge ljude
Nemojte postati teme koje su uvredljive za druge ljude
Nema spoilera (ako vec postate spoiler naglasite to jer neki ljudi ne zelu znati sto se dogadjalo u nekom filmu sto ce ga gledati)
Vas racun mora imati valjanu e-mail adresu na koju vam mozemo poslati potvrdu o vasoj registraciji
PC Ekspert forum podrzava cookije da pohranjuje informacije o korisniku na vasem racunalu. U cookiju se nalze samo vase informacije koje su potrebna za automatski se ulogirati na forum. Imate potpuno pravo ukinuti cookije ako smatrate da oni povređuju vašu privatnost
PC Ekspert zadrzava pravo mijenjanja ili brisanja bilo kojih postova. Svi postovi koji ne postuju pravila biti ce izbrisani. Zadrzavamo pravo bananja korisnika zbog bilo kojeg razloga.
PC Ekspert forum je otvoreno drustvo gdje mozete rjesavati vase probleme, gdje mozete potrazit savjet od drugih ljudi o nekoj vasoj ideju. Nemojte koristiti Forum da bi lijecili frustracije, ispuhavali svoj povrojeđeni ego. Na ovaj forum su svi dobrodosli, postujte pravila i mi cemo postovati vas. Ne zaboravite da moderatori upravljaju forum i svaki vas korak van pravila biti ce sankcioniran.
Ovo su službena pravila ponašanja, pa bih zamolio da mi se pojasni koja sam pravila prekršio. Također bih zamolio moderatore da kada nešto cenzuriraju da napišu koja su pravila prekršena.
One koje zanima kaj sam napisal u vezi SkyStar2 kartice nek me pitaju na PM.
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer
CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G