View Single Post
Staro 19.02.2008., 20:16   #144
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor horza Pregled postova
IMO to nije okej i mislim da bi bilo pogrešno takvo nešto dozvoliti. To možete raditi na PCeXodusu, kao što ste pljuvali po postovima na PCE-u. objašnjenje:
"Ako želim nešto reći BUG-u, to ću mu reći u facu."
Horza ja nemam nikakve veze vise sa pcexodusom, tak da...

A uostalom tko ovdje ista previse pljuje po Bugu? Sto je ovo sad kao na linksu nema spominjanja cijena drugdje u nikakvom kontekstu? Da je smijesno, je. Ipak je to najjaci casopis u RH i da si dozvole to sto su si dozvolili (skupa sa pcplayom i AMDfreakom) je krajnje amaterski, al kazem ti nije to nas problem i zasto pobogu nebi to komentirali ako nas zabavlja i ako ne krsimo nikakav zakon (javni je forum) i nikakvo pravilo PCEa.

Realno kad pogledas, bas me zanima dal bi se oleg ili neki drugi IT novinar bunio na njihovom forumu da netko napise da PCE smrdi?

Cinjenicno stanje je da im je forum zaqurac, da nemaju pojma i da hordu predvodi skupina dvanestogodisnjaka.

Nitko sretniji od mene da ima jos jedan forum na kojem mozes procitat ista iole pametnog, ali eto nazalost nije tako.

I sad da se ''zastitim'' ko i ti. Ovo je sve IMHO. Naravno tvoja je zadnja, al evo ti i moje glediste.
Fleks je offline