View Single Post
Staro 18.02.2008., 23:54   #12
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Ne brišu se teme samo tak. Vandali koji uzastopno lome layout i otvaraju jedno te iste teme imaju tu čast da im tema bude pobrisana. Ostale u kojima se po ko zna koji put pita za ovo ili ono, bez da se konzultira Tražilica, bez da se stavi normalan naslov i sl. se zaključava. Mada je i to zaključavanje popraćenom linkom/linkovima na starije teme i(li) kakvom slikom (čisto da se ublaži bol).

Osim toga, do sad ste već mogli skužiti na koje teme se ima smisla odgovarati, a koje teme su DFP orijentirane. Konkretno ova je imala bi-ne-bi naslov, a traži se mišljenje o "mrcini" za 14.000 kn. I to je to. Nigde se ne navodi za kaj bu ta "mrcina" služila, pa se sad vi igrajte pogađanja prek dve stranice. Sve u svemu koma.
OT:
Ma sve to stoji, nit sam ja tebe napal da brises teme bespotrebno vec sam zamolil da ti i tam kojoj progledas kroz prste pa da imam u inboxu vise mesta. Youre the Boss
Vidi se odma po naslovu kak ce rasprava ic to mi je jasno, ali ipak ak mu tu odgovorim mozda me nece jos i na PM ispitivat gluposti
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
elvis again je offline   Reply With Quote