View Single Post
Staro 18.02.2008., 17:11   #579
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor TheStig87 Pregled postova
Imam jedno pitanje...
na 38% sam u igri.
I imam 3 utrke za odvozit za koje nemam para da kupim odgovrajuću klasu i skoro sve one ženske i frajere...nemojte mi samo reć da je njih potrebno vozikat okolo...na njima nedobivaš niš osim onih sranja za obleku...wtf?
nikako da mi se otvore neke nove utrke...jel zna netko kad će**

hvala
Ponovo vozi najisplativije utrke.

Citiraj:
Autor Fug33 Pregled postova
vozi utrke koje si vec zavrsio

eo uspio sam pokrenuti igru i mogu reci da je jebacki teska (ako ides na sva zlata)
handling auta je dosta los (sport aid) - igram preko dual analog gamepada i uvijek moram praviti neke sitne korekcije inace letim sa ceste (vozim nissana i audia tt, ne zelim ni pomisliti kako ce biti kad budem vozio nesto sto ide preko 300km/h)ž

ima relativno malo utrka sa AIem i ugl vozim nekoga ili nabijam vremena na radarima

+ vec su mi dopizdilo svo to zelenilo, svaka utrka ista - crni asfalt i hrpetina zelenog drveca
Pa handling i nije baš težak kod TDU (vozim na Hypersport ili OFF), a što se tiče zalata igra isto nije teška, puno je teža na PS2ici. A kada se zaletiš 300km/h + onda samo budi spreman na dobar manevar i kočnicu kad naleti neki debil, ali dosta AI igrače se miče kad vide da dolaziš tako da nebudeš ima velike brige!
Baja 001 je offline   Reply With Quote