E,ljudi fala na odgovorima,sad kaj ja imam rec na sve ovo je ovo

:
Crysis nisam igro jer ga logicno ne mogu ni igrat,e sad uzimam komp po njemu jer bih ga htio igrat po svojim zeljama a ne zato jer je mjerilo za igre (a svi znamo da nije)....
Dalje,vista 64 bit ce biti gore dodatne rame mozda i uzmem tako da to nije problem ,a sto se tice quada nemora biti quad moze i onaj 2 duo koji je kolega naveo kao dobra zamjena samo me zanima kad kloknem jednog i drugog koja je isplativija kupnja dugorocno (a onako na 3-4 godine)..
Komp je za igranje i to je to....i jos me zanim iz adm koja bi graficka bila najbolja kupnja ne patim na 10.1 dx zato kaj bum kad to krene kupil novu grafu a mene sad zanima iz adm-najjaca za 2000 kuna i najisplativija (garancija i tako...bundle me ne zanima)....i preferiram nvidia jednostavno jer vec 8 godina imam ati i mrzim njihove drivere 4 graficke i stalno problemi (ne pitajte

)...Unaprijed fala svim kojima se da odogovorit....
e da mali edit: uzet cu antecovo kuciste i ocu da bude tiho a ove 8800gt koje preferiram su preglasne jel bi bilo bolje po performansama i buci i temperaturi bolje da uzmem GTS 512 mb pa jos malo nadoplatim

vo je cak najvaznije pitanje!!...