Evo mojih dojmova u vezi nove i stare G15.
Kupio sam prvu G15 cim je izbacena na trziste i bio sam vrlo zadovoljan dok mi nije osvjetljenje na displayu otkazalo. Ujedno sam uspio i izlizat boju na tipki S nekim cudom. Valjda mi se srednji prst najvise znoji

Anyway, zbog displaya sam ju odfuro na servis, pod garancijom je bila, i dali su mi novu.. valjda kontak koji je unutra prekidao bio je previse posla za strucnjake MSan servisa. Tako da su mi dali novu verziju.
Ocekivao sam napredak po kvaliteti... boje i svega. Dobio bananu iskreno. Plastika mi djeluje jeftinije i cijela tastatura izgleda jadnije nego prva verzija.
Takoder macro tipke me izludile... naviko sam se na 18 i ova skracena je cisto sranje. Valjda je previse ljudi prigovaralo na velicinu i da im tolko tipki ne treba pa su smanjili. A M1-M3 nisam nikad previse koristio jer to vise nije jedna tipka nego bar dvije da treba stisnuti. Korisno je valjda kad trebas vise profila za jednu aplikaciju, no to nisam nikad koristio.
Display je unaprijeden definitivno. Manji je ali bolji. Takoder fiksiran pa se ne moze opet desiti da kontakt neki ode od savijanja.
Narandasta boja? Prstom u oko! Mozda samo stvar navike no uzasna mi je bila.
Isti dan sam ju prodao i kupio novu G15 ali stariju verziju. Navike umiru tesko