Citiraj:
Autor McG
Ne kužim kog vraga ste se opće registrirali. Mislite da bude vas nekolicina s ovog foruma napravila red i njihov forum dovela u stanje kakvo prevladava na PcEu? Uzalud vam trud i šteta utrošenog vremena, kad koncentracija spammera i vandala višestruko nadilazi sve vaše pokušaje i dobru volju. Njima nije bitno dal ste vi Razer ili Wolverine s PcEa. Njima je samo da postova, glupiranja i zayebancije diljem svih mogućih tema. Samo još jedan forum u nizu na kojeg su se registrirali, jer im je bilo dosadno, pa imaju priliku da po ko zna koji put pišu ista sranja, radi kojih su bili bannani s mase drugih foruma.
|
i onda zbog vasih ovakvih pokušaja ispašta PCE

Ali svaka cast na trudu, vi koji se trudite da napravite nesto pozitivno..Po meni se vrijednost foruma mjeri kvalitetom njegovih članova, a ruku na srce tamo ima puno (jako puno)nekvalitetnih(i naravno mladih/bahatih/jasveznam/i sličnih) članova koji samo nabijaju postove i tako pišu gluposti koje nemeju veze s vezom.. I onda se nađe vas par pametnih (razer, wolw,gilbert) i sad vi tamo mislite njima pokvarit koncepciju..da ne bi
mislim da je njih ipak malo previse, a i znate, sad su u godinama kad su naj nadobudiji..
Meni kao jedno prosječnom korisniku ovog foruma, PCE je bog i batina, jer tu mogu naci sve sto me zanima, navikao sam na izgled, znam napamet sta se gdje nalazi, znam članove. Pa tako da se napravi neki novi forum koji je jednak ili čak i bolji nego PCE (sto je u praksi nemoguće) moja jedina destinacija je PCE.