View Single Post
Staro 17.02.2008., 09:45   #14
Warcraft1980
Premium
Moj komp

Warcraft1980's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja jučer imao rat u Metrou.
Kupim DVD player za auto sa 7" lcd-om, dodjem doma, spojim, oduševljeno idem ubacit film, sve radi milina..... Oću prominit dvd, da stavin mjuzu....., ***eni player ne vadi cd. Otiša nazad u metroa, velim, ne radi vam ovo smeće, tražim drugi u zamjenu, a kreten da nemaju više na stanju....
Ja kažem, još bolje, ionako mi bilo žao tih 2400kn, vratite mi novce, a on meni: novci se ne vraćaju, možete uzeti nešto iz ponude.. Velim ja njemu neću, vrati pare, gad ne popušta.
E onda san krenija u napad (inače radim kao voditelj tehnologije kvalitete, tako da znan kako ga zguzit), pritin, a car se sve više crveni. E onda je otiša nazvati šefa, pa se vrati, pa kaže da šef neda i gotovo. Ja već lud tražin šefa na telefon, momak ni da čuje da ga nazove. Izvadin mobitel, kažen, ***en vas i ko će se svama natezati, sad ću nazvati udrugu za zaštitu potrošača, a on kaže zovi.... Ja krenija na blef birati neki broj, ka da njih zoven, a on kaže čekaj, iden opet šefa nazvati, pa da popričaš s njin. Šef prijazan čovjek, glup ko ona stvar, nudi da uzmen bilo što u dućanu, da nema frke, al lovu nemože vratiti. Onda san do kraja popizdija, počeja priti sa svin i svačin ( i amerikancima), udrugon za zaštitu i tako, pa je malo omekša i na kraju vratija lovu. Kad mi je vratija lovu, uzeja san u metrou drugi dvd radio (prodavač popizdio, al zato san ga i uzeo) , otišao kući i spojio, aj fala bogu radi....

Pas mater i metrou, dvd radiu i mojoj ženi koja me natirala da ga iden kupiti, propade mi subota

Wii entertainment

KLIKNI
Warcraft1980 je offline   Reply With Quote