View Single Post
Staro 16.02.2008., 21:45   #305
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor MarioEf Pregled postova
Iskreno, dosadilo mi čekat...istina da taj Lenovo zvuči ok (iako ni on nije savršen kako mi se čini), ali mislim da jednostavno ne mogu izdržati još X dana da se (eventualno) pojavi

Situacija je takva da lovu imam (3.300kn), razmišljam se o 20" ili 22" s tim da bih volio izbjeći TN matricu (dakle 22" izgleda otpada), pa sad...tražim savjet...nekako mi taj pw201 zvuči ok, pa se mislim još...

Namjena bi bila

- nije za igre (doslovno nemam ni minesweeper na kompu)
- za malo ozbiljniji rad (u koji su uključeni i grafički programi)
- bitna mi je kvaliteta slike
- 4:3 ili wide, svejedno
- bilo bi dobro da se može "manipulirati" visinom i kutem gledanja (dakle da ga ne moram podupirati knjigama ili "umjetno" spuštati ekran ako namjeravam gledati nešto iz fotelje...
- pivot je plus
- dizajn nije bitan, al ako kontrole podešavanja imaju lampice i svijetle ko žarulje od 75W, automatski otpada, taman bio ne znam kakav...(imao sam priliku gledat neki film na jednom samsungovom lcd-u i konstantno mi je pogled odvraćalo svjetlo na kontrolama)

Eto, jel dosta informacija?
Pomagajte
za 3400-3500kn dobiješ HP LP2065, 4:3 je, nije wide a i nije neki dizajn ali ima S-IPS matricu, 1600x1200 rezu i ODLIČNU sliku i jako čvrsto i kvalitetno postolje....to je apsolutno najbolje kaj se može dobiti za te pare....Della ne bih uzeo zbog poznatih problema sa bandingom kod nekih primjeraka...
gnomisa je offline   Reply With Quote