Citiraj:
Autor matija.zg
Evo imam i ja jedan problem imam dvb-t gigaset usb U7000 i instalirao sam VISTU Home Basic i power cinema 4 i kad zelim otvoriti TV funkciju pise mi (The TV function cannot be opened) da li zna neko u cem je problem i mogu li gledati tv u nekom drugom programu s ovim uređajem,HVALA!!
|
Zna se dogodit da recimo sa hybridnim karticama powercinema 4 pokazuje samo analognu, dok digitalna i dalje normalno radi u dvbdreamu, mediaportalu i drugim programima. Mislim da tada ni powercinema 5 ne pomaze, a vjerojatno je do krivog instaliranja drivera. Ipak, sto ce ti powercinema 4, ako ti se ne da muciti sa mediaportalom onda stavi dvbdream i uzivaj. Ako nece ni dvbdream onda nema druge nego se pozabavit sa driverima.
Ako stavljas dvbdream, dba kartice ( neznam jeli vrijedi za sve, ali za moju gigabytovu i frendovu, neka leadtek ) ne rade radi novog file-a u folderu devices ( bda.dev ). Ili koristiti staru verziju, ili koristiti novu verziju sa starim bda.dev fajlom. Nova verzija je bolja jer nema problema sa vmr9 rendererom i ispravljen je bug u visti gdje "bjezi" prozor kada se klika na njega.
Jesi li instalirao drivere sa neta ili sa cd-a?