LOL moj frend i njegova obitelj su tak zvali ono na netu i samo su zvali svaki dan u 17h i igrali su se,bila im zabava..nikad nisu nist dobili..al odna nakon 20 dana su mislili: "hm..jel oni naplate 3,66kn kad udes u emisiju,eter? ili odma naplate cim okrenes broj..." ali su mislili da dok udes u eter..i zovu oni i zovu..i onda se pocnu brinut..jbt zvali smo mi puno puta...i dode meni racun za tel. na postu...i onda odoh do frenda doma da vidim jel i on dobio...a kad ono stara i stari se deru na sav glas i razbijaju po kuci,stari je hitio stolicu kroz prozor..nakon 5 dana mi frend reko da je racun bio
NEVJEROJATNIH 4000kn!!! e da +prozor..i to plastični..to je jos 2000
Uglavnom lopovi..oni na nova lova..mogu tolko puta mjenajt rezultat ako zele...ko recimo: "rijec sa k koja se nalazi u kuhinji" ,lol ko ce ga znat koja je rjec...mozda je kuhača..netko kaze kuhača..a ona ženska u studiju kaže ne i izmisle novi pojam...a ljudi blesavi zovu i zovu...a ono mi je najjače: "Naša kugla se vrti,čeka pravi trenutak" HAHA a onda ljudi jos vise zovu...
pravi trenutak je blizuu tamo se ženska dere ,onda se smiri na 10 sekundi,pa nakon 10 minuta opet,pravi trenutak je blizuu!!! ma lopovi,ja bi sve to ukinuo. Al dobro,hrvatska je mala zemlja,pa ce valjda 3milijuna otprilike koji igraju igre jednog dana svi dobit velke račune,pa nece vise igrat

Inače...javi za Clia..