decki obojca imate pravo oko crysisa po pitanju grafe i fizike definitivno ispred svih fps-ova danas ali evo kad je igra izasla pojavila se 8800GT cak ni sa tom kartom ljudi to ne mogu nekako igrat. Ja sam ju presao davno kad je izasla meni igra nije toliko stekala ali kad vidis FPS mislis jel to moguce da to ide tako dobro pri tako malom FPS-u a to je bilo oko 20 -35FPS-a osim zadnje scene sve ostalo mi je islo jako lijepo.
Po pitanju engina hmmm mozda za par godina ce biti okey ali nemogu se otet dojmu da bilo koju drugu igru radi mi normalno na rezi od 1280x1024 osim crysisa... evo sad dolaze nove igre i ponovo sve ih mogu igrat bez problema... cuj onda ocito su nekaj zeznuli developeri u enginu jer oni bas sa time nece zaradit lovu igra je odlicna ali jel igriva?? Ne nije!! Jer vecina se nece pomiriti sa 20FPS-a
Po pitanju far crya 2 nece napravit 2 puta istu gresku NADAM se!!! Samo da dodam meni je to uz bioshock jedan od najlijepsih FPS-ova koje sam igrao.. COD4 je okey ali ovo dvoje prednjaci!