Citiraj:
Autor yedwy
Emm nebi htio bit glasnik loših vjesti ali ono ako se gega ko patka, kvače ko patka i izgleda ko patka - vjerojatno je patka a ne labud...
Mislim jesi ti siguran da je to VIVO kartica? Ako je i frend ti fleshao BIOS onda je očito naflešao krivi i ima sreće da uopće radi, u tom slučaju nađi dotični model kakav treba biti, nvflasher i napucaj je s pravim biosom...
|
ma jesam siguran sam, identična grafička ko što sam stavio link,a win ju prepoznaju kao ti 4800 sa 64 mb ono najlošiji model iz cijele serije, koji veze nema s ovom karticom, samo što je eto po broju jači 4800>4600 :-) ono oznake, bundle, kutija, ma sve, samo eto što nemam račun...sve odgovara kartici s linka ali win to nekuže i nepreostaje ništa drugo nego zaključiti da je
panj vjerojatno napuco krivi bios misleći da će ju nabrijati i napravio je sranje...koje ja sada neznam ispraviti....gdje naći pravi bios i kako ga staviti???? please help graf mi je genijalan i stvarno bih je htio dovesti u stanje kakvo zaslužuje i da malo hvatam video s njom...
because i´m the meanest
motherfucker in the whole valley...