View Single Post
Staro 15.02.2008., 22:43   #181
pero_vk
Registered User

pero_vk's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Emm nebi htio bit glasnik loših vjesti ali ono ako se gega ko patka, kvače ko patka i izgleda ko patka - vjerojatno je patka a ne labud...

Mislim jesi ti siguran da je to VIVO kartica? Ako je i frend ti fleshao BIOS onda je očito naflešao krivi i ima sreće da uopće radi, u tom slučaju nađi dotični model kakav treba biti, nvflasher i napucaj je s pravim biosom...
ma jesam siguran sam, identična grafička ko što sam stavio link,a win ju prepoznaju kao ti 4800 sa 64 mb ono najlošiji model iz cijele serije, koji veze nema s ovom karticom, samo što je eto po broju jači 4800>4600 :-) ono oznake, bundle, kutija, ma sve, samo eto što nemam račun...sve odgovara kartici s linka ali win to nekuže i nepreostaje ništa drugo nego zaključiti da je
panj vjerojatno napuco krivi bios misleći da će ju nabrijati i napravio je sranje...koje ja sada neznam ispraviti....gdje naći pravi bios i kako ga staviti???? please help graf mi je genijalan i stvarno bih je htio dovesti u stanje kakvo zaslužuje i da malo hvatam video s njom...
because i´m the meanest
motherfucker in the whole valley...
pero_vk je offline   Reply With Quote