View Single Post
Staro 15.02.2008., 13:20   #2178
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja Pregled postova
Sto se tice n00bova,pa na kojem serveru ga nema,a tek na cracked public serverima...meni taj server dodje ko relaksija,nista da se ja sad trudim,ili tako nesto,ali ono..dok se relaksiram (kako glupa rijec ) necu da me ubijaju GL.om

A i sto se tice P90..osobno ga ne koristim,jer je to oruzje zabranjeno na CB lizi,pa nema smisla da se sa njime ucim,odnosno navikavam.A i malo je teze sada jos i to zabraniti...
E ovo me definitivno živcira, ekipa n00bova otvori server i osnuju neki glupi clan i evo odma problema. Spoji se kad ono ne koristi ovo, ono, Gl ovo, lenguage ono ... blablabla. Ja se jednostavno ne volim igrat na takvim serverima, jer ovisno o mapi ja biram oružje, ako igram Shipment (20+ igrača) naravno da ću uzet perk za live granade (neznam kako se točno zove) i precizno oružje i slične gluposti. Ako je veća mapa onda R700 i udri. Stvarno mi je pun qrac ovakvih sranja, još će izlazit posebne igre COD4 clan lited (no Gl,M4... i sve ostalo šta se ekipi ne sviđa). Po meni ako je neko oružje stavljeno u igru onda zašto branit korištenje dotičnoga ??? Meni osobno diže tlak me neki n00b nakon milijun promašenih metaka pogodi jednim iz P90 dok ja vršim reload, oću mu ja zabranit korištenje toga ili možda tražit kickanje ??? Neću, prema tome igram samo na serverima bez ograničenja!
Baja 001 je offline   Reply With Quote