Citiraj:
Autor yedwy
Ja korisim 10ku već poduže, niti jednom mi nije bilo problema s njom, štoviše imao sam ranije čak i kombinirane boot CDe u kojem sam gore plesnuo i true image i disk director (mogu se kombinirati ako su ti oba instalirani u rescue media builderu) i stvarno boota i retora kako treba... Neznam kako njemu neće ali mora biti neki driver issue iako meni je bootao sa SATA prže i tako, nikakvih problema nije bilo...
|
Da, to kombiniranje je izvrsno i moram priznati da mi je ta mogućnost bezbroj puta bila neprocjenjivo korisna - do zadnjih verzija.
Evo recimo nedavno sam ostao bez Linuxa na jedan dan zbog nekih upgradeova ali sam isti dan uspio nehotice 'rasturiti' i Vistu, pa sam ostao bez ijednog OS-a na kompu. Reko, nema problema - samo ću dići zadnji image od Viste pomoću tog bootabilnog CD-a i vozi dalje. Mda, ne bi išlo. Acronis mi je javljao, i za image na DVD-ovima i za onaj na drugoj particiji, da je ili corrupted ili nije nije Acronis TI backup file. Onda sam instalirao Vistu + TI i, vidi vraga, sve je prepoznao iz prve i obavio restore u roku 5min.
A di su tek odbijanja prženja na DVD-e bez jasno navedernog razloga, itd.
Iskreno, budem probao Ghosta pa da vidim kak radi....