Tema: HIPER 580W
View Single Post
Staro 15.02.2008., 00:36   #13
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor RaNz0 Pregled postova
kakva su vaša iskustva sa toliko hvaljenim fortronom 350PNF "super silent"? to je također moje napajanje i pomalo sam razočaran, kad sam nedavno kupovao novo napajanje svi su ga hvalili na forumu kao odlično, tiho, pouzdano...i slažem se da je mali snažan, ali kad mu puhne nije uopće "silent", tj. zna dosta bučiti. ponekad se čuje samo protok zraka, ali ponekad ventilator počne "grebati" i nikako da stane - taj zvuk me podsjeća na povlačenje stolice po parketu/laminatu. konkretno me zanima da li se i kod vas događaju takve promjene/skokovi u razini buke, ili je količina buke koju proizvodi konstantna, ili barem linearna?

nadalje, zanima me da li su i ova napajanja koja trenutno uživaju vaše preporuke kao da su božanstva i nema drugih uz njih "silent", ili su stvano tiha - bilo bi dobro kad bi se našao netko tko stvarno dosta radi s napajanjima, pa može dati "pi puta oko" usporedbe tipa "xxx je tiši/glasniji od yyy", ili neki noise freak i kaže s kojim je zadovoljan.

koje napajanje s gornjom cjenovnom granicom 600kn, nabavljivo u hrv je NAJTIŠE? a koje proizvedeno uopće?

hvala svima!

otvori fortrona i zamjeni vent moš stavit chieftecka 120mm na 5V i bit će tiho a i neće se grijat,tak sam ja sebi u NAS stavio i radi već 90/24/7
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote