View Single Post
Staro 14.02.2008., 23:25   #52
zuiko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Fug33 Pregled postova
tipu igra leti zato sto ima quad procesor i 4 gige rama
ja sa svojim E6750 i 2gb rama nisam pretjerano zadovoljan (1680x1050 na full detaljima uz 2AA igra zna zatrzati dosta cesto)

i njegov je subjektivan dojam je da igra leti

isto kao sto ljudi govore da im je crysis igriv iako igraju u 20 frejmova

za 2 generacije hardvera, kad ti isti ljudi opet pokrenu crysis u 120 frejmova sigurno ce se sa podsmjehom prisjecati kako su prije 2g igrali na 20 frejmova i smatrali to igrivim

ako ti igra u prosjeku ide u 30FPSa to je lose
to znaci da igra cesce padne ispod 20-25fpsa

niti jedna igra ti se nece vrtiti konstantno u 30 frejmova, to je jednostavno ne moguce (osim ako ne igras igru koja nije zahtjevna i nemas monitor sa 30Hz osvjezenjem i ukljucenim v-syncom )

sve novije igre su zahtjevan neoptimizirana djubrad
vise nisi siguran ni sa ultra karticama u sli setupu (primjer crysisa)

vidim da se vec kroz 2 threada cudis sto ti govorim kako smatram da je 30 frejmova malo

rekao si da si se dvoumio izmedju 3870 i 8800gts

lijepo sam ti rekao da, posto imas slabiji proc, isplativije bi ti bilo uzeti 3870 (prodjes jeftinije a opet imas solidne performanse)

ako si vec toliko zapeo za nvidiju i zulja te novcanik uzmi u obzir 8800GT
u vecini slucajeva je jaca od GTS verzije a jeftinija
Ma nije. Govoriš o staroj GTS verziji. Ja pišem o 8800GTS512. Ta je cca 10% jača od 8800GT512 tj. cca 15-20% (a nekad i više od 30%) jača od 3870. Tak bar pokazuju testovi (u Oblivionu je i do 50% jača, a u Witcheru oko 10-15% jača od 3870).
Ne kužim kakve veze ima quad kad to ni jedna igra ne koristi.
a na testovima se kunu da nema potrebe za više od 2GB rama (iako je imam 4GB zbog Photoshopa).
Što se tiče 30fps...pa ne čudim se, al računam da će rijetko padat ispod toga ako se igra prosječno vrti iznad 40fps, a to je onda igrivo. Bilo bi lijepo da je iznad 50 al...
Poz
zuiko je offline   Reply With Quote