View Single Post
Staro 14.02.2008., 20:56   #1
mraka99
Banned

Datum registracije: Feb 2008
Question Pomoc oko sastavljanja kompe.Molim vas pomoc.

Znam da je svima vise dosta sastavljanja konfiguracija ali nadam se da ce te imati razumijevanja za mene.Molim vas.
Ja uzimam za mjesec dana novi komp i odavno odavno vec sastavljam komponente i dosad sam slozio vise od pola.Pa bi vas molio da mi pomognete oko ovoga sto mi je ostalo da potpuno slozim kompjutor (napominjem da novac nije u pitanju).Dosad sam slozio sljedece:

1.Maticna ploca:Gigabyte X38-dq6
2.Procesor :Intel Core 2 quad Q6600 2.4 Ghz
3.Memorija:2x2Gb pc 6400 800 Mhz.Ovde mi vi morate pomoc koju da marku izaberem ja hocu naj naj bolju cjena nije bitna:
4.Kuciste:Super tower,thermaltake kandalf lcs,vd4000bws,atx2,crno bez napajanja sa ugradenim vodenim napajanjem.
5.Opticki uredajvd pisac lite on 1633sx02c crni.
6.Hard disk:njega nisam izabro to mi vi morate pomoci najmanje 500 gb sa okretajem od 7200 rpm izaberite naj tisi i naj bolji i naj kvaltetniji
7:Napajanje:Tu mi isto morate pomoci mora da naj manje bude 700w izaberite naj bolje i naj kvaltetnije:
8.Graficka kartica:E ovde mi morate uzet naj naj naj bolju graficku mislio sam sa sli-em zelim da mi igre rade naj naj naj bolje uz najvece rezolucije i bez ikakvog stajanja to mora da bude graficka iz snova.Napominjem ako je bolje izaberite dvi iste koje bi dobro bilo staviti je na ovu maticnu mogu dvije graficke imaju dva pci e utora 2.0.
9:Hladnjaci:Znam da mi treba hladnjak za cpu i vga neznam trebali mi za ostalo ako treba izaberite naj naj bolji hladnjaci takoder trebaju biti naj veci i naj bolji sto imaju jer hocu da komp mi moze raditi 24 sata da ga nemoram gasiti.Napominjem da u kuciste dode vodeno hladenje.
Samo da napomenem da komponente uzimam u hg spotu i da novci nisu u pitanju sve mozete provjeriti na www.hgspot.hr molim vas da mi pomognete napominjem sve mora da bude naj naj bolje unaprijed vam Hvala.
mraka99 je offline