Tema: Tržnica
View Single Post
Staro 14.02.2008., 17:59   #36
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
Po mom mišljenju trebalo bi brisati, ne zatvarati već brisati sve threadove koji nisu u skladu sa pravilima uz objašnjenje autoru zašto mu je thread izbrisan, ukoliko to nije preveliki logistički problem naravno. tako će se svi vrlo brzo naučiti i držati pravila koja su vrlo jednostavna, a u konačnici dobra za sve. ovaj forum treba progres u svakom vidu, to je jedini način da se odupre ovim visokobuđetnim slinicima.
Brišu se oni threadovi koji nisu po nikakvim pravilima. Ali ono, to baš mora biti koma thread
Lock kad nešta nedostaje (naslov, cijena, garancija - "tri kralja" ).

Problem kod brisanja pa obavještavanja člana da mu je nešta pobrisano jest doista neostvarivo. Čak i da se šalje nekakav template, opet je to previše posla. Zašto ? Jer velika većina, od kojih 99% nije pročitala niti osnovna pravila foruma niti tržnice se voli podosta prepirati preko PM-a, a onda to uzima i previše vremena (naravno, mod ne može staviti nekoga na ignore ili ga odhebat jer eto - ovaj neće slušati nego tupi svoje; a i kad ti počnu po familiji recitirati, opet ne smiješ "puknut"). Recimo, da će ti se od 10 ljudi, razgovor sa 80% njih razviti u razgovor od više PM-ova.
Neću reć da se ne dogodi da i mod pogriješi. Naravno, ne ću niti spomenut koliko puta se meni dogodilo da za*ebem neš. No, tko god se javio na PM, uvijek, ali baš uvijek se ide na njegovu korist.

Hebiga, tržnica je, kako si i sam rekao -najosjetljivija jer se bavi razmjenom dobara i novaca. A novce nitko ne voli gubiti niti imati problema s njima.
Vuco je offline