Tema: Tržnica
View Single Post
Staro 14.02.2008., 17:23   #35
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
je, neki dan je tržnica bila začuđujuće uredna....zapravo je sama tržnica još i u dobrom stanju s obzirom na veliko povećanje korisnika foruma i sam tržnice.

kad čovjek malo pogleda usprkosom svemu srž i bit pcekspert foruma nije previše oscilirala, tako da ja vjerujem da uz malo truda i tržnica može postati prilično uredna,

po mom mišljenju trebalo bi brisati, ne zatvarati već brisati sve threadove koji nisu u skladu sa pravilima uz objašnjenje autoru zašto mu je thread izbrisan, ukoliko to nije preveliki logistički problem naravno. tako će se svi vrlo brzo naučiti i držati pravila koja su vrlo jednostavna, a u konačnici dobra za sve. ovaj forum treba progres u svakom vidu, to je jedini način da se odupre ovim visokobuđetnim slinicima.

općenito sam mišljenja da bi trebali biti stroži prema newcomerima, ne iz razloga da se nad njima iživljava već da što prije nauče pravila ponašanja, pa da postanu i budu koristan dio naše zajednice

mislim da, ako ovaj forum želi opstati, je jedini način da u prvi plan gura kvalitativni dio svog sadržaja, ono na čemu je već izgradio stabilnu i čvrstu bazu. ovo se odnosi na sve dijelove foruma, a posebice na tržnicu koja je po prirodi stvari najosjetljiviji element
glista je offline