Citiraj:
Autor Fleks
Fleks ne trabunja. Fleks znanstveno filozofski elaborira svoje zakljucke koji su uvjek tocni. Tak da...
A gle za taj backlight cemo se malo poigrati, pa poslikati par monitora i neki sticky napraviti da se zna ko tu koga. Do tada je sve ovo naklapanje... 
|
ajde nesto pametno
cuj nemojte zaboravit i druge monitore treba otic u neki ducan poslikat sve sto se da...

jer imam feeling da to sve vise utjece od monitora do monitora koliko do modela monitora...
cak sam uvjerenja vec neko vrijeme da odredeni Tn.ovi danas imaju bolju sliku od nekih VA monitora(ne modeli nego monitor protiv monitora) ... da da da bit ce sad svega ali morao sam to reci... jer u jednom ducanu sam gledao jedan pokraj drugog dva tn.a jedan ima cist okey sliku dok drugi pun mana a isti proizvodac isti model i sve... hmm mislim da tu imaju ulogu proizvodaci sto malo previse skratare na panelima vec neko vrijeme.. ili se u lijepu nasu uvozi teski skart.... pa ono neki put se zna zalomit koji super dobar monitor... Mislim da cemo morat vani kupovat monitore tipa njemacka austrija svicarska.