igraca, tamo di ja igram imao ovak
spanjolaca:Moderate
gusara:Heavy
engleza:Heavy
francuza:Moderate
sad, vas vjerojatno zanima dal onda srecete puno ekipe... u gradovim stalno srecete ljude i to dosta njih, jos nisam bio u gradu a da tamo nije neke ekipe bilo, dost cesto je puno ljudi na dokovima i po ducanima...a na moru, tam vec dosta rijede srecete ekipu, jer je more stvarno ogromno, sad...kolko sam skuzio najveci dio Spanjolske flote je obicno u PvP-u tak da mislim da malo sjevernije je sve puno brodova, jer na karti stalno pokazuje neki fajt.
Borba na tlu je po meni, puuuuuno bolja nego kod warcrafta, isto ovisi najvise o skillu, kroz cijelu igricu necete naci nista da vam poveca max health, svi imaju 100, nema sad oklop koji ce ti dat 20 energije jos...ovdje je realnije izvedeno. imaju bolji i kvalitetniji macevi, pistolji, nekakve kosulje da primis malo manji demage, al ono, govorimo o 0.X manji demage il recimo dobre cipele u kojima ti Balance se brze obnavlja al isto za sitan broj, tak da nece oprema prosudit ko ce pobijedit u borbi.
Igra se placa 15dolara
i mozda jedna ok info:
Imam Amis, on je dosta puta znao puknut pa veza zna zezat, pa nece stranice otvorit...uglavnom, u ovo vrijeme u kojem sam igro nekih tjedan dana 2put me izbacilo samo i to nikad strasno da sam izgubio brod il nesto slicno.