View Single Post
Staro 14.02.2008., 12:14   #8
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
i zbog čega onda propadanje matrice s vremenom ? hladne svjetlosti ?

a za duge....blago tebi

koliko mi se god sviđala ta razina crne npr. inFocusa IN 72 moja draga ni ja nismo mogli to gledat. Znam mozak bi se trebao naviknut ali...
inače zanimljiva stvar je da sam manje primječivao taj efekt s npr. InFokusom IN72 nego s skupljim Optoma HD70 koji je ako se dobro sječam imao isto 4x7 segmentni 'kotačič' za razliku od inFocusa sa 6 segmentnim gdje je mislim nedostajao bijeli dio.
a opčenito - prvotno sam bacio oko na Benq PE 7700 ali tu mi je bilo previše ona zbrka sa firmireom i preranim krepavanjem lampi ....a u toj nekoj klasi jeftinijih DLPa meni je W100 bio zanimljiv čisto iz cjene lampi i 1000h sati dužeg rada iste no nekakvi problemi s DVI/HDCP i prejake ,zasičene boje , ton koji baca na plavo / hladno te nemogučnost zasebnog namještanja tih boja su mi okrenuli pogled na IN72 koji je nosio opčenito bolju sliku (zbog DC2) i neusporedivo bolji dizajn no tu mi je opet išao na živce onaj njihov M1 konektor....
btw, ne shvati me krivo kao JA protiv DLPa....Ja sam prije chichen wire / SDE ,te propadanje matrice smatrao največim zlom i oduševljavao se crnom DLPa no na kraju sam napravio preokret i završio s LCDom.