Citiraj:
Pa ako ljubazno zmoliš u svakoj prodavnici možeš probati gotovo sve.
|
Niti ne, u vemulju VZ, kupoval hdd dvd rekorder, i pitam dal mogu videt kaj imam kak dela, ono da ne hitim 2k za neki ukras, i veli jee nema kam spojit, nema telke za testirati. Tak da ono nebu ni kompa za projektore :P
Citiraj:
PA mislim da su u jednoj od team tu na forumu trenutno raspravlja ak kupiš nešt imaš pravo vratit u tgovinu u rok 7 dana ak ti nepaše
|
Da, istina prema novom zakonu o zaštiti potrošača, niti razlog ne moras imati, jednostavno se pozoves na taj zakon i nakon pol litre prolivene krvi dobis pare natrag. Tak je bil slucaj u hgshrotu u VZ dok sam vracal hebenu memoriju zbog koje mi brikal komp. Uletim tipu, tu je memorija ocu pare natrag, on meni neee mogu zamenit ak ne dela, neeee ocu pare ne zdere me. Je nebre, je more zakon novi covjece, jeeee ovo ono kak smo mi kupci sad tu njih hebemo, uglavnom, nakon pol litre prolijane krvi dobil sam pare natrag

Sljedeci put bum zel devetku ili kalija pa da vidimo kak bu se tip grcil nabijem ga i njegov HGSROT VZ
poanta je znaci neki frikin ducan gdi se niko nebu zvlacil i grcil ak velim da ocu videt kak nekaj za 10k dela.