Da se nadovežem na susjednu temu koja je lockana. Saljy i "njegova preporuka za vater kuljing"
Decko ne zna osnovne zakone fizike i vjeruje tamo nekom liku kojem je i cilj prodati takva vodena bas takvima kao sto je on(pod takva mislim ona koja skidaju temperaturu za 10 C od sobne

)
Ali on je vidio i nema tu. Zato sam ga u sredini rasprave pitao koliko ima godina, iskreno mislio sam da i manje od 18. a mozda i ima..
Nego da se vratim na temu.. Sta kazete na ideju da se napravi vodeno i da se kiler stavi u zamrzivač koji je na nekih -4C. Naravno zmrzivač bi trebao biti blizu kompa(ili obrnuto), cijevi koje idu iz kompa omotat izolacijom za centralno. Naravno voda bi stalno trebala cirkulirat, jer da stane voda bi se u kileru smrzla. I jos na kileru par ventova. Zamolio bi komentare iskusnijih sa WC-om(water colingom

) da preredpostave koje bi se temperature mogle dobiti? i dal bi to uopce funkcioniralo?Pa ovo izgleda kao zadatak iz fizike, područje Water cooling
Naravno ne planiram nista slično, nego eto da podjelim ideju s vama. Privremeno sam odustao od svog vodenog, cekam da se otvori "onlaj šop" i da skupim neke pare..