View Single Post
Staro 13.02.2008., 18:34   #1239
mikimikic
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Voorhees Pregled postova
znači ipak imaš nekoga inside
zato imaš odrješene ruke za flešanje routera dok se drugima prijete zatvorom
što takve stvari onda ne uvrste u svoju javnu statistiku
i neka u onaj svoj takozvani "ugovor" uvedu dio gdje možeš naznačiti da imaš nekoga unutra pa da te onda ne diraju i da onda kao za takvoga korisnika vrijede neki drugi opći uvjeti
neka malo tvoj insajder malo pojasni takvu situaciju ostalim korisnicima Amisa pa nam prenesi to ovdje, očekujemo odgovor

bajdvej vratila se veza ali je još usporena, valjda je poltergeist otišao iz routera negdje drugdje grijati *upe

da još ne ispadne da pričam bajke o čestitci nakon flešanja routera

prvo da se dotaknem ovoga o fleshanju, da meni to posalju doma (mislim na ovakvo pismo) bez imalo razmisljanja bih napisao tuzbu protiv njih, koliko bi to utjecaja imalo neznam, ali i ti njih mozes tuzit da su oni nezakonito mjenjali postavke uredaja bla bla bla bla. ali to sam samo ja

sto se tice samog uredaja, osobno sam vidio a i tvrdima da NEPOSTOJI netko tko KONTROLIRA uredaje, jer sam vidio kako stoje uredaji u autu jedno 100komada neispravnih, tako da sumnjam da ih itko provjerava.

sto se tice insidera, nije to nista ekstra, vec samo mogucnost da me stvarno netko nazove kada se nesto napravi, nemulja me, nego je iskren i gotovo, lakse i bolje mi je kada mi kaze to se nemoze napraviti danas vec ce se sutra napraviti na centrali ili nesto slicno, nije to da imam neke ozbiljne veze, vec samo osobu koja je fer i konkretna prema meni, a to jako cijenim

sama veza na amisu je meni ok imamo samo 1 Mbit i u kustosiji sam centrala (baruna filipovica) i nemam bas previse problema osim pucanja linije prije mjese dana i sada sve radi savrseno, nemoze biti bolje

koliko sam ja shvatio vecina ljudi koja se ovdje zali ima brzinu 2+ i na nekoj centrali u dubravi je, to je sumnjivo, mozda je nesto do centrale ili ja pogresno zakljucujem