13.02.2008., 18:20
|
|
Neka vide da nas ima...
Datum registracije: Feb 2008
|
Pitanja vezana za Vistu [opcenito]
cito sam temu "Windows Vista Ultimate - moj review" doso sam do 5 strane i nemogu fakat dalje citati pa sry ako je vec odgovreno!
...koristim Vistu Ultimate 64bit...
evo par mojih pitanja (mozda ce ih biti jos):
1 kako deinstalirati opciju User Account Control? ili onemoguciti...? (uzasno naprona opcija)
2 zasto tokom surfanja mi se pojavi nekad prozor za konektiranje na net (ono di se upisuje pass, username pa connect... a spojen sam naravno na net, LAN modemom - di se to iskopca, inace kad mi se to pojavi samo stisnem "kensl" i opet dalje prosurfa i otovri stranicu kako treba - iritira )
3 kako da mi prosviraju 5.1 zvucnici (creative, vista ultimate 64bit) kak spada, instalirao sam drivere za zvucnu i zvika ima, idem na ono testiranje 5.1 zvuka i svi zvucnici rade ali kaka slusam u wmp ili winamou zvuk je stereo (wufer + 2 zvucnika)
4 da li je netko konacno skuzio sta to hdd krčka kad nista ne radim na kompu (nije do auto defraga to znam...)
5 imate kakve preporuke sta svakako napraviti na visti (npr iskljuciti sasvim neki nepotrebni proces i tome sl.) - savjeti uvijek dobro dodu pa kad se neceg sjetite ili skuzite napisite - tnx
6 SP1 jel izaso na kraju kako spada u jednom komadu, link?
...eto nadam se da ce i jos nekima pomoci odgovori na moja pitanja
bilo bi preglednije ako bi ste naveli broj pitanja na koje odgovarate, nadam se da ce tema biti korisna
|
|